AFGELAST -- KISI zomerweek 2022

18 juli 2022 t/m 22 juli 2022
Locatie: St. Bavo Kathedraal Haarlem

Door een te laag aantal aanmeldingen hebben wij de zomerweek moeten aflassen. Kinderen die graag met een KISI zomerweek willen meedoen zouden een kijkje kunnen nemen bij de zomerweek in Hoofddorp, parochie Joannes de Doper, zie hun website via deze link.
---------------------------

---------------------------

---------------------------

Na twee succesvolle edities met de musicals Spector en de Barmhartige Vader zal ook in de zomer van 2022 een KISI musical plaatsvinden.
Wij nodigen kinderen van 6-12 jaar van harte uit om mee te doen.

In deze editie wordt de musical: 'Paulus, boodschapper van Jezus' opgevoerd!
In het spannende verhaal zien we hoe Paulus leeft vanuit zijn missie om de boodschap van Jezus te verkondigen! Gevaar op zee, gevangenis, pijn en lijden komt hij tegen op zijn reizen: wat houdt hem dan overeind? Het is Jezus, God die bij hem blijft!

Handige info:
- De zomerweek duurt van maandag 18 juli tot vrijdag 22 juli. De kinderen komen naar de St. Bavo Kathedraal om daar samen te spelen, samen te leren en met elkaar de musical te repeteren. In de loop van de week worden de talenten van de kinderen ontdekt en krijgen zij hun rollen toebedeeld!
- Vrijdag 22 juli om 18 uur zal de grote uitvoering zijn, tot 19:30. Informatie over tickets zal nog volgen.
- Tijdens de week slapen de kinderen thuis. Het dagprogramma op maandag tot en met donderdag duurt van 9 tot 15 uur. Op vrijdag van 10 tot 18, met aansluitend de uitvoering.

Kosten:
- Een aanmelding kost rond €40,- afhankelijk van het aantal kinderen die samen meedoen vanuit één gezin.
- Kosten mogen geen probleem zijn, geef het aan bij de aanmelding als het moeilijk is om dit bedrag te verzamelen. De parochie-regio van Haarlem kan in deze gevallen bij staan.
- Omgekeerd is het mogelijk om vrijwillig extra bij te dragen bij een aanmelding. Daarmee helpt u KISI, onze parochie en degene die minder ruim kunnen leven.

Wilt u uw kind alvast aanmelden? Dat kan! Stuur dan een e-mail naar Niels: rvandijk@rkhaarlem.nl

Zie ook: www.kisi.nl