Kinderen

Graag verwelkomen wij in onze parochie alle kinderen. Daarom nodig wij kinderen van alle leeftijden uit bij verschillende activiteiten speciaal voor hen. Wij hopen u te ontmoeten bij een van deze mooie momenten.

 

Familiezondagen

Elke 4de zondag van de maand vind de familiezondag plaats. Tijdens de familiezondag is er plaats voor alle leeftijden. Na de H. Mis om 9:30 heeft iedere leeftijdsgroep een eigen programma. Voor de kinderen van 0-4 jaar is dat Bethlehem en kinderen van 5-11 jaar zijn welkom bij de Nazareth groep. Volwassen volgen gelijktijdig een van de twee volwassen programma's waarna we met ze allen samenkomen voor een potluck lunch. Wees welkom en neem wat lekkers mee voor de lunch.

Wilt u meer weten over de familiezondagen, klik dan hier.

Kinderwoorddienst en Crèche op zondag

Ook of beter gezegd: juist voor de allerkleinsten is er een plaats in de Kerk. Dit biedt ouders de gelegenheid deel te nemen aan de Hoogmis terwijl er goed voor de kinderen wordt gezorgd.

    • Sint-Bavo: Er is weer een crèche tijdens de H. Mis op zondag om 10.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Anne.
    • Sint Joseph: Iedere zondag tijdens de H. Mis van 9.30 uur is er Kinderwoorddienst en ook Crèche. Op 4e zondag, Familiezondag, is er alleen Crèche, maar preek gericht op kinderen.

 

Eerste H. Communie en Vormsel

Klik hier voor meer informatie over de Eerste Heilige Communie en hier voor informatie over het Vormsel.

Ontvang onze nieuwsbrief

Contact

Secretariaat Haarlem en BOAZ-parochies
t: 023-5277462 (ma-vr 9:00-12:00)
e: secretariaat.boaz@outlook.com

Sint-Bavo Kathedraal
t: 023- 5323077 (ma-vr 9:30-12:30 uur)
e: info@rkbavo.nl

Voor meer contactinformatie: contactpagina