Familie

Omdat het gezin een belangrijk onderdeel is van de samenleving willen wij in de parochie aan families de ruimte geven om samen hun geloof te verdiepen. Er worden voor alle leeftijden activiteiten georganiseerd. Zo zijn er familiezondagen, de josehpclub, en een RK Families app groep waar kapelaan Teun RK gezinnen uit de regio houdt van de activiteiten. Wilt u via de app groep op de hoogt blijven neem dan contact op met kapelaan Teun.

Klik hier voor de komende activiteiten.

Familiezondag

De Familiezondag is een moment waarbij families, gezinnen en andere parochianen samen kunnen komen om het geloof te kunnen vieren en verdiepen. Elke vierde zondag van de maand komen wij bij elkaar in de Josephkerk.

De Heilige Mis begint om 9.30 uur, waarbij de zang wordt verzorgd door het gezinskoor met zo nu en dan een bijdrage door de band van LifeTeen. Na de viering zal er een programma zijn voor de verschillende leeftijdsgroepen, waarna rond 12 uur de ochtend wordt afgesloten met een Potluck lunch (iedereen neemt iets lekkers te eten mee).

Doel is natuurlijk om de gezinnen de mogelijkheid te geven elkaar regelmatig te ontmoeten, maar ook om een gelegenheid te bieden om kennis te maken met onze kerk, met ons geloof.

Kort overzicht: elke 4e zondag van de maand in de Josephkerk (Jansstraat 43, Haarlem):

 • 9.30 uur: Heilige Mis met Gezinskoor
 • 10.45 uur: Parallelgroepen met eigen programma’s
  • Bethlehem (0-4 jr)
  • Nazareth (5-11 jr)
  • Joseph (jongeren en ouders jonge gezinnen)
  • Maria (andere volwassenen)
 • 11:30 uur: Potluck Lunch (iedereen neemt wat te eten mee, alles op een grote tafel en iedereen heerlijk eten!)
 • 12.15 uur: Gezamenlijk afsluiting

Klik hier voor de komende familiezondagen.

Josephclub voor kinderen en ouders

Op twee dinsdagen in de maand is er gelegenheid voor jonge gezinnen om naar de Josephkerk te komen en daar in de tuin (met groot klimrek!) te spelen, vriendschappen op te bouwen en ook een stukje catechese te ontvangen van kapelaan Teun. Een groep gezinnen is dit samen gestart. Vragen over wat/wanneer? Neem contact op met Rowy

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Contact

Secretariaat Haarlem en BOAZ-parochies
t: 023-5277462 (ma-vr 9:00-12:00)
e: secretariaat.boaz@outlook.com

Sint-Bavo Kathedraal
t: 023- 5323077 (ma-vr 9:30-12:30 uur)
e: info@rkbavo.nl

Voor meer contactinformatie: contactpagina