Collecte

U bent op deze pagina gekomen omdat u de livestream van de H. Mis vanuit onze Kathedrale Basiliek St. Bavo hebt gevolgd.

Natuurlijk zijn er aan deze uitzendingen kosten verbonden en doen wij graag een beroep op uw steun. Maar ook hoort de collecte al vanaf de tijden van de eerste christenen bij de H. Eucharistie: men bracht gaven mee voor de noodlijdenden, en sloot zich zo aan bij de offergedachte van de viering. Tijdens de H. Eucharistie vieren we immers die grote zelfgave van Christus voor ons.
Door de collecte draagt u bij aan de kathedraal en aan de initiatieven die nu genomen worden, maar neemt u ook heel actief deel aan de viering van de H. Eucharistie die u via het internet hebt bijgewoond.

Wij danken u voor uw gave!

U kunt bijdragen via de Givt-app, met iDEAL, of door overschrijving: NL58 INGB 0000 0923 87 t.n.v. Parochie H.H. Antonius & Bavo.

Wilt u een collecte/bijdrage overmaken aan één van onze andere kerken? Klik dan hier voor een overzicht van alle kerken en bankrekeningnummers.

Doneer via de Givt-app

Met de Givt-app kunt u via uw smartphone simpel en snel meedoen in de collecte. Zo kunt u blijven bijdragen in de kosten van uw kerk én krijgt u aan het einde van het jaar een overzicht van uw giften (wat aantrekkelijk is voor de belasting). En als u straks weer gewoon zélf naar de kerk kunt gaan, dan kunt u de Givt-app blijven gebruiken als u een keer geen contant geld bij u hebt.

Het gebruik van de Givt-app is makkelijk en eenvoudig. U opent de app, selecteert het bedrag en kiest de H.Bavo kathedraal of de Sint Josephkerk te Haarlem uit de lijst met doelen. Kosteloos en veilig.

Wilt u ook met deze slimme manier geven? Download dan de Givt-app op www.givtapp.net/download of rechtstreeks in de App Store of via Google Play. Na het downloaden kunt u direct uw e-mailadres invoeren en beginnen met geven. U kunt op een later moment in slechts een paar minuten tijd uw verdere registratie afronden.

Voor meer informatie en hoe dit te gebruiken, kunt u ook hier kijken.

 

Doneer via iDEAL

 

 

Klik hier voor het overzicht van de bankrekeningnummers van onze andere parochies.

Een gift kunt u aftrekken van de inkomstenbelasting. Om een volledig overzicht te krijgen van de voorwaarden voor het aftrekken van gewone en periodieke giften klikt u hier om de website van de Belastingdienst te raadplegen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Contact

Secretariaat Haarlem en BOAZ-parochies
t: 023-5277462 (ma-vr 9:00-12:00)
e: secretariaat.boaz@outlook.com

Sint-Bavo Kathedraal
t: 023- 5323077 (ma-vr 9:30-12:30 uur)
e: info@rkbavo.nl

Voor meer contactinformatie: contactpagina