Tieners

Life Teen Haarlem

Life teen Haarlem is er voor jou! Wij komen als tienergroep bij elkaar en bouwen aan vriendschappen en geloof. Als jij een tiener bent (12-18 jaar) dan is Life Teen Haarlem de beste plek om heen te gaan. Elke maand komen we meerdere keren bij elkaar en zorgen ervoor dat jij en je (nieuwe) vrienden zich welkom voelen, de leukste activiteiten doen en ontdekken wat het geloof is en wat geloof voor jou kan betekenen.

Ben jij nog niet overtuigd dat Life Teen Haarlem super gaaf is? Heb lef en probeer het een keer uit! Wij vinden het super leuk als je een keer komt kijken of Life Teen wat voor jouw is. Ben je benieuwd bij wat je dan allemaal kan aansluiten, logisch wie wil dat nu niet weten, scroll dan verder en zie wat wij organiseren en waarom andere tieners net als jij super graag naar Life Teen komen!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste activiteiten en zien wat we allemaal hebben gedaan dit kan op drie makkelijke manieren:

  1. Check de activiteiten
  2. Schrijf je in voor onze mail lijst dan krijg je elke week een e-mail.

Life Teen

Samen komen eten, spelen, uitgedaagd worden, bidden en leren. Dit doen we elke 4de zondag van de maand. We komen op de familiezondagen met alle leeftijden bij elkaar, vieren de H. Mis en gaan dan verder in onze eigen Life Teen groep. Met leeftijdsgenoten beleef je een mooie ochtend vol plezier, vriendschap & geloof. Daarbij kan de heerlijke afsluitende lunch natuurlijk niet ontbreken.

Become a real life Hero

Misschien heb je tijd over? En zou je deze willen besteden aan het helpen bij de verschillende activiteiten of de H. Missen dit kan zeker. Want iedereen van ons heeft talenten en ook jouw unieke talanten kan je inzetten om anderen te helpen. Je opgeven als vrijwilliger dat kan hier.

XLT

Heb je wel eens een behoefte aan stilte en een plek waar jij je hart kan legen. Dat kan elke maand bij de aanbiddingsavonden van XLT deze zijn gericht op jongeren mensen en geven jouw de ideale kans om met Jezus samen te zijn, en wie wil dat nou niet?

Wat tieners zeggen over Life Teen

Het is een mooie manier om met andere tieners door heel Nederland in aanraking te komen en met wie je hetzelfde geloof kan delen en versterken!

Ik vind het leuk om op een gezellige en creatieve manier samen over het geloof te leren

 

Hopelijk tot snel!

Rowy & het Kernteam (lees een groep super energieke en lieve vrijwilligers)

Kijk hier voor de aankomende activiteiten

Ontvang onze nieuwsbrief

Contact

Secretariaat Haarlem en BOAZ-parochies
t: 023-5277462 (ma-vr 9:00-12:00)
e: secretariaat.boaz@outlook.com

Sint-Bavo Kathedraal
t: 023- 5323077 (ma-vr 9:30-12:30 uur)
e: info@rkbavo.nl

Voor meer contactinformatie: contactpagina