Tieners

Life Teen Haarlem

Life Teen Haarlem is dé plek voor tieners in en rond Haarlem waar jij vrienden ontmoet, vragen stelt aan God, je geloof, de kerk en het leven. Life Teen organiseert activiteiten voor tieners vanaf de 1e klas. Bij Life Teen zijn tieners bezig met het geloof en ondernemen we van alles. Eén ding is zeker: het geloof is hier niet saai en ouderwets. Je zit er met doorvragers, diepgravers en lolbroeken! Tieners uit de 1ste klas kunnen bij de Lifeteen activiteiten aansluiten.

Life Teen Haarlem wordt gedragen door tieners, jongeren en jongvolwassenen. De meeste leiding is zelf jongere of jongvolwassene, Je kunt zelf kiezen of je iets wilt doen voor Lifeteen of dat je gewoon leuke, (vaak) katholieke leeftijdsgenoten wilt ontmoeten. Ben je benieuwd? Of wil je een keer een kijkje nemen? Van harte welkom!

Rowy van Dijk

Volg ons op:

Instagram
Facebook

Waar kan je allemaal aan meedoen?

Kijk hier voor de aankomende activiteiten

Life Teen

De ‘Mis & Life Teen’ zijn de vaste maandelijkse bijeenkomsten van Life Teen Haarlem, op de familiezondag. We beginnen iedere bijeenkomst met de H. mis, waarna we direct starten met ons eigen tienerprogramma. Het tienerprogramma heeft elke maand een nieuw thema. De thema’s hebben te maken met het geloof, het leven en de kerk. Het mooiste van Life Teen is dat je nieuwe vrienden ontmoet, veel plezier maakt en een antwoord vindt op jouw vragen.

 

XLT

Eén keer per maand organiseren we aanbidding met muziek in de St. Jospehkerk! XLT komt van het Engelse woord ‘exalt’, dat ‘verheerlijken’ betekent. Het is een moment om God te prijzen maar ook om stil te worden en te luisteren naar wat God tegen ons zegt. Na de XLT praten we gezellig na in het Josephhuis.

Tijdens de aanbidding wordt het allerheiligst sacrament uitgesteld in een mooie houder. In de Eucharistie (hostie) is Jezus dan bij ons. De hostie is Jezus zelf. Uit eerbied voor Hem bidden we in stilte en luisteren we naar wat Hij zegt in ons hart. Vaak is dit een mooi moment om even stil te worden in jezelf en op een bijzondere manier bij Jezus te zijn. ‘Hij kijkt naar jou en jij kijkt naar Hem’.

 

Kijk hier voor de aankomende activiteiten

Outdoor

Ben jij een jongen of meisje tussen de 12 en 18 jaar? Dan zoeken we jou!
Tenminste als je houdt van een beetje avontuur en uitdaging samen met je vrienden. Elke maand organiseren we een gave activiteit (bijvoorbeeld schaatsen, boulderen of een levensecht spel).
We eten samen en gaan er dan op uit om een geweldige tijd te hebben.

 

Voetbal en Volleybal toernooi

Jaarlijks wordt er een Voetbal- en Volleybaltoernooi georganiseerd voor katholieke jongeren uit heel Nederland.
Met Lifeteen zorgen we natuurlijk ook dat we met 1 of meerdere teams deelnemen en strijden we om de eerste plaats! Het voetbaltoernooi vindt plaats in oktober, het volleybal toernooi is in april. Wil jij ook meedoen? Je bent van harte welkom!

 

Zomerfeest

Ieder jaar sluiten we Lifeteen af met een zomerfeest. Op een gezellige en leuke locatie maken we er een gave dag van.
Alle tieners en jongeren van Lifeteen zijn uitgenodigd voor het zomerfeest.
Wil jij hier ook een keer bij zijn? Wij zouden dat onwijs tof vinden, je bent van harte welkom!
Laat ons weten of jij en je vrienden erbij zijn via Facebook (of stuur een mailtje).

 

Kerst Night

Elk jaar organiseert Lifeteen een speciale LifeNight in het teken van Kerst. We beginnen met een viering waarna we samen op een feestelijke manier eten. Tijdens de KerstNight gaat het over de geboorte van Jezus en doen we een spel, sketch of iets anders creatiefs. De KerstNight vindt plaats in de maand december.

 

Kijk hier voor de aankomende activiteiten

Ontvang onze nieuwsbrief

Contact

Secretariaat Haarlem en BOAZ-parochies
t: 023-5277462 (ma-vr 9:00-12:00)
e: secretariaat.boaz@outlook.com

Sint-Bavo Kathedraal
t: 023- 5323077 (ma-vr 9:30-12:30 uur)
e: info@rkbavo.nl

Voor meer contactinformatie: contactpagina