Open huiskring avond

07 november 2022 20:00 uur t/m 21:30 uur
Locatie: St. Joseph Haarlem

Samen met een aantal mede-parochianen zijn we vorig jaar een huiskring gestart. Op vaste avonden kwamen we bij elkaar thuis om aan de hand van een vraag of tekst over ons geloof te praten, ervaringen uit te wisselen en samen te bidden. Alles in een sfeer van vertrouwen en respect. Na elke avond ging ieder geïnspireerd en bemoedigd weer huiswaarts.

Uit reacties om ons heen merkten we dat meer mensen belangstelling hebben om aan de huiskring deel te nemen. Daarom is het nu tijd om onze groep op te splitsen en samen met anderen de huiskring voort te zetten om zo kleine kringen van geloof te vormen die handen en voeten geven aan onze geloofsgemeenschap. Mireilis Damsma en Carolien Hoogenboom en Rutger en Corine van der Grinten zullen vanaf november twee aan twee de nieuwe huiskringen begeleiden. De bijeenkomsten zullen om de week op een nog nader te bepalen doordeweekse avond plaatsvinden. Kapelaan Teun Warnaar en Marie-Claire Pedrotti begeleiden inmiddels een huiskring op de zaterdagochtend.

Voor wie is de huiskring bedoeld? Voor jong en oud (vanaf 18 jaar), voor een ieder van goede wil op weg naar geloof of voor diegene die al een poosje met God onderweg is.

Denk je nu: ‘Hé dat is misschien wel iets voor mij?’ Kom dan langs op de ‘open huiskring avond’ op maandag 7 november a.s. om 20.00 uur in het Josephhuis, Jansstraat 41 te Haarlem. De avond duurt in principe tot 21.30 uur.

Voor vragen over de huiskring of voor opgave voor ‘de open huiskring avond’ kunt u terecht bij: Corine van der Grinten, cvdgrintenvlugt@gmail.com (de contactgegevens zijn ook te vinden in het parochieblad, locatiecoördinator Josephkerk)