Stille Omgang bedevaart Amsterdam

16 maart 2024 20:00 uur
Locatie:

Georganiseerde busreis vanaf Spaarndam (vanaf 20:00u)

De Adalbertusparochie in Spaarndam bestaat dit jaar 100 jaar. Er is dit jaar besloten om op 16 maart om 20.00 uur een viering in de Adalbertuskerk te houden en na de viering met de bus naar Amsterdam om de Stille omgang te lopen en na het lopen weer terug naar Spaarndam met de bus. Kosten per deelnemer 12,50 euro. Aanmelden bij akuhlman@quicknet.nl

Zie ook onze website www.stille-omgang-haarlem.nl

Adelbertuskerk

Ringweg 30

2064 KK Spaarndam

 

 

 

Jongerenprogramma Olvkerk Amsterdam (vanaf 20:25u)

Waarom een speciaal programma voor jongeren? Een kans voor ontmoeting met andere jongeren en met Christus. In 1345 vond er een wonder plaats in Amsterdam. Vanaf het begin heeft dit wonder een bijzondere rol gespeeld in de geschiedenis van de stad. God is bezig met Amsterdam, de mensen die er wonen en de mensen die er op bezoek komen. God is bezig met jou!

Duizenden mensen gingen je voor in het wandelen van de stille tocht die is ontstaan naar aanleiding van de bijzondere gebeurtenis. Wil jij hier een onderdeel van zijn? Neem deel aan het jongerenprogramma van de Stille Omgang, een programma voorafgaand aan het lopen van de omgang door de hoofdstad van Nederland.

Aanmelden kan via dit formulier.

  • Wie: Jongeren 16-30 jaar (tieners onder begeleiding welkom)
  • Waar: OLV kerk, Keizersgracht 220 Amsterdam
  • Wanneer: Zaterdag 16 maart, 20:15 uur
  • Entree: €5,-

Facebook www.facebook.com/StilleOmgang. Twitter, Facebook en Instagram

Jongerenprogramma