[Online] Verhalentour startpresentatie

14 april 2021 19:30 uur t/m 20:30 uur
Locatie:

Met onze parochies willen wij zoveel mogelijk mensen bereiken met de goede boodschap van ons geloof. Maar hoe doen we dat in de huidige samenleving? Waar alles druk, druk, druk is en vanwege corona maatregelen mensen al lange tijd elkaar (bijna) niet in het echt kunnen ontmoeten.

Wij willen in de parochie aan de slag met een nieuw en positief geluid, wij gaan er op uit om mensen en dan in het bijzonder kinderen en hun ouders kennis te laten maken met het geloof. Door de Verhalentour laten we kinderen op een leuke, actieve en creatieve manier kennismaken met thema's die ook sterkt met het geloof verbonden zijn zoals pesten en liefde.

Met de Verhalentour gaan wij opzoek naar kinderen en gezinnen die soms nog geen kans hebben gehad met het geloof kennis te maken. Bent u nieuwsgierig wat de Verhalentour is, of misschien wilt u wel helpen als vrijwilliger bij de Verhalentour. Voor iedereen die meer wil weten over de Verhalentour houden wij op  14 april een presentatie & informatieavond.  Deze zal wegens de waarschijnlijk dan geldende maatregelen online plaatsvinden.

Wilt u ook de link ontvangen voor de Verhalentour presentatieavond? Dat kan heel simpel door een e-mail te sturen naar Rowy via rvandijk@rkhaarlem.nl