Donatie St. Bavo kathedraal

Doneer via iDEAL

 

U kunt ook bijdragen via de Givt-app, of door overschrijving: NL58 INGB 0000 0923 87 t.n.v. Parochie H.H. Antonius & Bavo.

Doneer via de Givt-app

Met de Givt-app kunt u via uw smartphone simpel en snel meedoen in de collecte. Zo kunt u blijven bijdragen in de kosten van uw kerk én krijgt u aan het einde van het jaar een overzicht van uw giften (wat aantrekkelijk is voor de belasting). En als u straks weer gewoon zélf naar de kerk kunt gaan, dan kunt u de Givt-app blijven gebruiken als u een keer geen contant geld bij u hebt.

Het gebruik van de Givt-app is makkelijk en eenvoudig. U opent de app, selecteert het bedrag en kiest de H.Bavo kathedraal (of de Sint Josephkerk) te Haarlem uit de lijst met doelen. Kosteloos en veilig.

Wilt u ook met deze slimme manier geven? Download dan de Givt-app op www.givtapp.net/download of rechtstreeks in de App Store of via Google Play. Na het downloaden kunt u direct uw e-mailadres invoeren en beginnen met geven. U kunt op een later moment in slechts een paar minuten tijd uw verdere registratie afronden.

Voor meer informatie en hoe dit te gebruiken, kunt u ook hier kijken.

 

Een gift kunt u aftrekken van de inkomstenbelasting. Om een volledig overzicht te krijgen van de voorwaarden voor het aftrekken van gewone en periodieke giften klikt u hier om de website van de Belastingdienst te raadplegen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Contact

Secretariaat Haarlem en BOAZ-parochies
t: 023-5277462 (ma-vr 9:00-12:00)
e: secretariaat.boaz@outlook.com

Sint-Bavo Kathedraal
t: 023- 5323077 (ma-vr 9:30-12:30 uur)
e: info@rkbavo.nl

Voor meer contactinformatie: contactpagina