Goede Week

Goede week 2021

Van palmzondag tot en met Pasen vieren wij in de katholieke kerk de Goede Week. De laatste week van de veertigdagentijd staat volledig in het teken van het belangrijkste moment van het kerkelijk jaar: Pasen. Daarom nodigen we u van harte uit om de Goede Week dit jaar samen met ons te vieren. Hoe u deze week met ons samen kan vieren? Daar leest u hieronder alles over! 

Palmzondag 28 maart

Op 28 maart is er een speciale viering voor gezinnen op Palmzondag in de kerk en een gaaf online tienerprogramma.

9:30 uur kunt u met uw gezin naar de St. Joseph kerk voor de familiezondag H. Mis. (Kinderen mogen palmpaasstok meenemen en er is kinderwoorddienst)
11:30 uur kunnen tieners aansluiten bij een super leuke en gezellige online Life Teen bijeenkomst, voor de link kunt een e-mail sturen naar Rowy.

Avond van barmhartigheid dinsdag 30 maart

Tijdens de avond van barmhartigheid kunt u naar de St. Bavo kathedraal komen om te bidden en het Sacrament van boete en verzoening ontvangen (de biecht). Tijdens de avond van barmhartigheid zal het allerheiligste uitgesteld zijn en momenten met muzikale achtergrond muziek. U bent van harte welkom tussen 17:30 uur en 20:15 uur in de St. Bavo kathedraal.

Goede Week en Pasen in de kerk

Graag zien wij u dit jaar tijdens de Goede Week vieringen en Pasen in de kerk. Vorig jaar hebben we Pasen alleen online kunnen meevieren. Dit jaar zien we u graag in Vieringen en H. Missen in de kerk (max. 30 personen). Wilt u ook graag de Goede Week en Pasen in de kerk vieren? Bekijk dan hier het rooster en reserveer een plek.

Let op: Nieuwe tijden i.v.m. verlengen avondklok, zie nieuwe tijden in het rooster. 

Goede Week en Pasen met Kathedraal-TV

Wilt u van huis uit deelnemen aan de dagelijkse vieringen in de Haarlemse kathedraal? Schakel dan Kathedraal-TV in op uw computer, iPad, telefoon of via internet op uw TV. Neem digitaal deel aan de zondagse vieringen met de fraaie zang van het kathedrale koor. Kathedraal-TV zendt alle plechtigheden online uit, maar biedt daarnaast reportages over diverse kerkelijke onderwerpen. Kijk op www.kathedraaltv.nl

Vieringen in de Goede Week en Pasen Live vanuit de kathedraal:

Kijk de onderstaande vieringen hier online (terug).

Let op: omdat de avondklok is verlengd vindt u hieronder de nieuwe tijden voor de online te volgen H. Missen en Plechtigheden van de Goede Week.

  • Palmzondag, 28 maart, om 10.00 uur
  • Chrismamis/oliewijding, 31 maart, om 19.00 uur
  • Witte Donderdag, 1 april, om 19.30 uur
  • Goede Vrijdag (Kruisweg), 2 april, om 15.00 uur
  • Goede Vrijdag (Plechtigheden), 2 april, om 19.30 uur
  • Paaswake, 3 april, om 19:30 uur
  • Eerste Paasdag, 4 april, om 10.00 uur
  • Tweede Paasdag, 5 april, om 10.00 uur

Ontvang onze nieuwsbrief

Contact

Secretariaat Haarlem en BOAZ-parochies
t: 023-5277462 (ma-vr 9:00-12:00)
e: secretariaat.boaz@outlook.com

Sint-Bavo Kathedraal
t: 023- 5323077 (ma-vr 9:30-12:30 uur)
e: info@rkbavo.nl

Voor meer contactinformatie: contactpagina