Featured Image

Visie gespreksbijeenkomst

In het laatste parochieblad kunt u veel informatie lezen over de visie, hoe die al geleefd wordt en hoe die nog meer kan worden geleefd. Wij zijn benieuwd wat u raakt en enthousiasmeert. Daarom gaan wij graag met u in gesprek! Op diverse plekken in de parochie gaan wij gespreksbijeenkomsten houden bent u er ook bij?

Bij de Moeder van de Verlosser/Schalkwijk verwelkomen wij graag na de H. Mis van 10.00 uur op 26 februari. De gespreksbijeenkomst zal plaats vinden onder het genot van koffie, thee en lekkere koeken.

Featured Image

Dichter bij Jezus, het Mattheüs Evangelie in rijmvorm

Door auteur Miranda Middag-Turato.

Miranda leest fragmenten voor uit haar werk, afgewisseld door pianospel. Het rijmwerk brengt het Evangelie voor gelovigen en zoekenden (opnieuw) tot leven. Het verhaal is in deze vorm makkelijker te begrijpen, zonder dat de inhoud geweld wordt aangedaan. Het Mattheüs Evangelie is een heel belangrijk boek: we horen Jezus uitgebreid spreken en zien hoe hij leeft. Zijn woorden en daden zijn zo uitzonderlijk en krachtig. Het verhaal geeft mensen van alle tijden troost en sturing.

Aansluitend op de voorgedragen gedeeltes is er gezamenlijke bezinning op de inhoud ervan en gesprek over de totstandkoming en achtergronden van het rijmevangelie.

De lezing is gratis. Aanmelden voor 14 januari via secretariaat.boaz@outlook.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Contact

Secretariaat Haarlem en BOAZ-parochies
t: 023-5277462 (ma-vr 9:00-12:00)
e: secretariaat.boaz@outlook.com

Sint-Bavo Kathedraal
t: 023- 5323077 (ma-vr 9:30-12:30 uur)
e: info@rkbavo.nl

Voor meer contactinformatie: contactpagina