Men's Rosary Crusade

02 november 2024 10:00 uur t/m 10:30 uur
Locatie: St. Bavo Kathedraal Haarlem

Wij nodigen alle mannen van harte uit om op de eerste zaterdag van de maand om 10.00 uur de rozenkrans te bidden voor de Sint Bavo-kathedraal. Deze gebedsbijeenkomst maakt deel uit van een wereldwijd initiatief waarbij mannen samenkomen om te bidden voor wereldwijde vrede, geïnspireerd door de boodschap van Onze Lieve Vrouw van Fatima.

De Men's Rosary Crusade is een beweging die mannen oproept om publiekelijk verzoening en berouw te tonen aan God. Door de rozenkrans te bidden, eren we het Onbevlekt Hart van Maria en bieden we verzoening aan voor de beledigingen die zij ontvangt. Dit gebed is niet alleen een persoonlijke toewijding, maar ook een krachtige manier om onze gemeenschap te versterken en samen te bidden voor de noden van de wereld.

Elke bijeenkomst biedt een kans om samen te komen in gebed, om onze geloofsbanden te verdiepen en om de kracht van onze gemeenschap te ervaren. We moedigen u aan om vrienden, vaders, zonen en broers mee te nemen, zodat we samen een sterke getuigenis van ons geloof kunnen afleggen.

Sluit je bij ons aan op deze bijzondere zaterdag en laten we samen bidden voor de vrede en de bescherming van Onze Lieve Vrouw.

Onze Lieve Vrouw van Fatima, bid voor ons!