24-uurs aanbidding: komt u ook?

08 december 2023 20:00 uur t/m 9 december 2023
Locatie: St. Bavo Kathedraal Haarlem

Tijdens de Advent bereiden we ons voor op Kerstmis: Jezus Christus die in de wereld kwam voor ons allemaal! Advent is de voorbereidingsperiode op Zijn komst met Kerstmis, een periode van inkeer en gebed. Deze advent zal er daarom voor het eerst een vol etmaal van Eucharistische aanbidding zijn. 24 uur lang knielen er mensen bij Jezus neer om Hem te aanbidden. Hij is aanwezig in de Hostie in een monstrans op het altaar.

We starten de 24-uursaanbidding na de Heilige Mis van 19:00 uur, tevens het Hoogfeest van de Onbevlekte Ontvangenis van Maria. Het Allerheiligst Sacrament wordt daarna 24 uur uitgesteld in de Mariakapel van de Sint Bavokathedraal te Haarlem. Via de speciale ingang aan de Leidsevaart is deze tot 13u toegankelijk. Daarna vervolgt de aanbidding in de Sacramentskapel en is te bereiken via de hoofdingang.

U bent van harte uitgenodigd bij deze aanbidding! We vragen je om je in te schrijven via deze vernieuwde datumprikker. Het zou heel fijn zijn als je je inschrijft, zodat we zeker weten dat Onze Lieve Heer nooit alleen is! PS: Jouw e-mailadres wordt bij inschrijven niet zichtbaar voor anderen.