Vrijwilliger worden!

Onze kerk is ondenkbaar zonder vrijwilligers. We zijn dankbaar voor alle mensen, die hun tijd, energie, talenten en toewijding beschikbaar stellen ter ere Gods, om al de activiteiten van en rond onze kerken, in vriendschappelijke sfeer mogelijk te maken.

U kunt ook vrijwilliger worden!

De parochie is een heel bedrijf en iedere helpende hand is welkom. Daarom nodigen we u van harte uit ons een helpende hand te komen bieden. Dit kan klein en groot, op de voorgrond of juist meer op de achtergrond. Denk hier bijvoorbeeld aan activiteiten, technisch, liturgisch, administratief of juist op bestuursniveau.

Voor alle plekken waar we vrijwilligers hard nodig hebben houden wij een lijst bij. Wij hopen dat u onze parochie kunt helpen opbouwen met een beetje van uw tijd en talenten. Weet u waarmee u toevallig wilt helpen of juist niet? U kunt altijd het onderstaande formulier invullen, ongeacht hoe jong of oud u bent, en dan neemt Rowy zo snel mogelijk contact met uw op om samen te kijken waar u kunt helpen.

Ons vrijwilligersformulier vindt u onder aan deze pagina!

Benieuwd waar u mogelijk kan helpen? Lees dan snel verder! Wij hebben hier een aantal voorbeelden van waar u mogelijk kan komen helpen.

Familiezondagen

Elke 4de zondag van de maand is er een familiezondag, wij komen dan samen met meer dan 100 parochianen van alle leeftijden, hiervoor zoeken wij vrijwilligers die kunnen helpen bij de diverse kinderprogramma’s of die willen helpen bij het begeleiden van de lunch. Interesse in het helpen bij een van onze grootste activiteiten voor alle leeftijden? Vul dan het Vrijwilligersformulier onderaan de pagina in.

Liturgie

In onze parochie vindt je velen koren, misdienaren, koster, lectoren en acolieten die helpen om alle H. Missen en vieringen zo mooi mogelijk te laten verlopen. Wilt u meehelpen de H. Mis voor alle parochianen en bezoekers zo mooi mogelijk te maken vul dan het Vrijwilligersformulier in. Let op! Je kan al helpen vanaf 8 jaar dus ook uw (klein)kinderen kunnen misschien helpen met hun eigen talenten. Vul dan het Vrijwilligersformulier onderaan de pagina in.

Gastheer/vrouw

Onze kerken zijn op vele momenten open voor parochianen en bezoekers. Om iedereen zo goed mogelijk hun weg te laten vinden zijn wij opzoek naar vrijwilligers die houden van een praatje, het geven van tips en die graag met een glimlach de liefde van God willen uitstralen. Ben jij zo iemand? Vul dan snel het Vrijwilligersformulier onder aan de pagina in!

Held in naastenliefde.

Voor vrijwilligers met een luisterend oor, een helpende hand en/of een bemoedigend praatje hebben wij een heel mooi initiatief. In onze parochie verbinden wij vrijwilligers aan hulp behoevende ouderen die erg opfleuren van af en toe een belletje of hulp met klusjes. Heb jij af en toe een beetje tijd over en wil je die tijd graag geven aan een ander? Vul dan snel het Vrijwilligersformulier onder aan de pagina in!

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Contact

Secretariaat Haarlem en BOAZ-parochies
t: 023-5277462 (ma-vr 9:00-12:00)
e: secretariaat.boaz@outlook.com

Sint-Bavo Kathedraal
t: 023- 5323077 (ma-vr 9:30-12:30 uur)
e: info@rkbavo.nl

Voor meer contactinformatie: contactpagina