Vrijwilliger worden!

“De  vrijwilligers zijn het fundament van de parochie!”

In alle hoeken en gaten van onze parochie komt u ze tegen: de vele vrijwilligers die de parochie rijk is. Goed gemutst en betrokken zorgen ze er met elkaar voor dat alle vieringen, openstelling en activiteiten plaats kunnen vinden. Maar ook dat zieken worden bezocht en dat kinderen uit arme gezinnen met Sinterklaas toch Sinterklaas kunnen vieren.

Onze parochie mag steunen op grote groepen vrijwilligers, zoals acolieten en misdienaars, collectanten, kosters en kerkwachten, lectoren, de schoonmaakgroep, de begeleiders van de kindernevendienst en niet te vergeten de koorleden.

Onze kerk is ondenkbaar zonder vrijwilligers. We zijn dankbaar voor alle mensen, die hun tijd, energie en toewijding beschikbaar stellen ter ere Gods, om al de activiteiten van en rond onze kerken, in vriendschappelijke sfeer mogelijk te maken.

U kunt één van hen worden

De parochie is een heel bedrijf en iedere helpende hand is welkom. Daarom nodigen we u van harte uit ons een helpende hand te komen bieden. Dit kan klein en groot, op de voorgrond of juist meer op de achtergrond. Maar ook technisch, liturgisch, administratief of juist op bestuursniveau.

Voor alle plekken waar we vrijwilligers hard nodig hebben houden wij  een lijst bij. U vindt een korte omschrijving en de contact gegevens per vrije vrijwilligersplek. Wij hopen dat u onze parochie kunt helpen opbouwen met een beetje van uw tijd.

Familiezondagen

Elke 4de zondag van de maand is er een familiezondag hiervoor zoeken wij nog mensen die kunnen helpen bij de diverse kinderprogramma’s en mensen die willen helpen bij het begeleiden van de lunch. Interesse in het helpen bij een van onze grootste activiteiten voor alle leeftijden? Neem dan contact op met Rowy

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Contact

Secretariaat Haarlem en BOAZ-parochies
t: 023-5277462 (ma-vr 9:00-12:00)
e: secretariaat.boaz@outlook.com

Sint-Bavo Kathedraal
t: 023- 5323077 (ma-vr 9:30-12:30 uur)
e: info@rkbavo.nl

Voor meer contactinformatie: contactpagina